Blog

Ieder kind in Nederland heeft recht heeft op ontwikkeling, aandacht en zelfvertrouwen. Stichting ChildTRAC Nederland streeft er naar om dat – samen met wat hulp van Factor Tachtig en vele andere vrijwilligers – ook daadwerkelijk te realiseren!

Ieder kind verdient een kans!

Ieder kind verdient een kans!
afbeelding

ChildTRAC Nederland zet zich in voor het verbeteren van de levensomstandigheden en toekomstperspectieven van ‘vergeten’ kinderen in Nederland. Deze ‘vergeten’ kinderen groeien, door een onveilige of instabiele thuissituatie, noodgedwongen op binnen de muren van Nederlandse opvangcentra en lopen zo een ‘normale jeugd’ mis. Een serieuze zaak!

Zonder hulp, geen bestaansrecht

ChildTRAC helpt, door middel van het opzetten van kleinschalige projecten gericht op persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Deze non-profit organisatie werkt nauw samen met opvangcentra, lokale partijen en individuen. Zonder sponsoren, ambassadeurs en vrijwilligers heeft ChildTRAC Nederland geen bestaansrecht.

Aan dit nobele streven van initiatiefneemster Bibian van Drie, wilden wij graag een steentje bijdragen. Dat hebben we gedaan door belangeloos onze handjes (en hoofd) beschikbaar te stellen. Onder meer het ontwerp van de website, de front end gebruikersomgeving en een deel van de teksten zijn daarvan het resultaat. Bij een geweldige stichting hoort immers een bijbehorende website! Periodiek pro deo meewerken aan dergelijke bijzondere projecten is een welkome variatie voor alle collega’s van Factor Tachtig.

Toekomstbeeld

ChildTRAC Nederland staat voor een wereld waarin je als kind onbezorgd kind kunt zijn, je jezelf vol zelfvertrouwen kunt ontwikkelen en op kunt groeien als volwaardige wereldburger. Een wereld waarin je net als ieder kind recht hebt op alle basisvoorzieningen, persoonlijke aandacht en ontwikkeling; ongeacht je nationaliteit, religie, huidskleur, geslacht of politieke gezindheid. Wij hopen dat ChildTRAC – heel dicht – in de buurt komt van deze ambities!

Benieuwd wat jij kunt betekenen voor de kinderen van ChildTRAC Nederland?

Lees ook:  Tips en checklist: zo wordt jouw webinar een succes!

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Factor

    Menu