Regelmatig wordt ons de vraag gesteld “Waarom Liempde?”
Redenen te over, we hebben ze voor u eens opgesomd.

Waarom Liempde en niet ‘s-Hertogenbosch of Eindhoven?

Waarom Liempde en niet 's-Hertogenbosch of Eindhoven?
afbeelding

Liempde, of zoals je hier vaker zult horen ‘Liempt’ of ‘Liemt’, is als onderdeel van de gemeente Boxtel een pittoresk en landelijk gelegen dorp.

Waarom Liempde?

Een ligging aan de belangrijkste noord-zuid verbinding in Nederland. Daardoor perfect te bereiken (vanuit o.a. Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch) maar zonder ‘stadse’ parkeerproblemen. Bovendien centraal gelegen tussen de steden ‘s-Hertogenbosch, Uden/Veghel, Eindhoven en Tilburg. Door zijn bedrijvigheid biedt dit grote verzorgingsgebied ons als online marketingbureau de nodige mogelijkheden.

In de buurgemeente Boxtel wordt daarnaast de broodnodige creativiteit gevormd op het St. Lucas college.

Een dorp met onverwachte faciliteiten. Zo is er onder meer een goed restaurant, een postagentschap, een copy-shop, een slagerij, een ontmoetingsplek voor liefhebbers van klassieke en exclusieve auto’s en een bakker. Alle ingrediënten om een bedrijf te runnen.

Genoeg te beleven; een aantal keer per jaar worden er grote evenementen georganiseerd. Onder meer de Boeremert en de jaarlijkse Oldtimerdag zijn niet meer weg te denken.

Daarnaast is het de woonplaats van Robert. Hierdoor lag de keuze voor Liempde nog meer voor de hand.

Tot slot is het voor ons als online marketingbureau leuk om te vertellen waarom we gekozen hebben voor ondernemen in Liempde. Anders hadden we bijvoorbeeld dit stukje niet kunnen schrijven met die leuke links naar andere websites.

Zin in een kop koffie of een lunch bij ons op kantoor? Laat even weten dat je komt.

UPDATE: zoals je misschien al wel hebt opgemerkt zijn wij anno 2019 in Eindhoven gevestigd. Iets wat na het lezen van dit blog wellicht tegenstrijdig klinkt. We leggen je graag uit waarom we toch naar Eindhoven zijn verhuisd.

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Factor

    Menu