On the Move
naar Eindhoven

Categorie:

Geschatte leestijd: 1 min.en 40 sec.

juli 2018 - 

Factor Tachtig gaat verhuizen. De Coop, de kiosk, de snackbar aan de overkant (met groentekroketten, geen vega) en de markt op woensdag: de komende weken zeggen we Liempde en alle eigenaardigheden gedag. Eindhoven, here we come! We verruilen het platteland voor de grote stad. We gaan van Raadhuisplein 2A naar Plan-B. Van 165 vierkante meter naar 341,04. En, dat doen we razendsnel, want op 24 augustus is het al zover!

van 165m2 naar 341m2

Zoveel veranderingen, die wil ik graag met je delen. Daarom houden we je via dit ‘live’ blog op de hoogte. Mijn collega’s en ik vertellen je graag over onze plannen en de ontwikkelingen. Nieuwsgierig naar Plan B? Kijk maar eens hier.

## update 16 juli ##

Van de begane grond op een Brabants dorpsplein naar sky-high (okay … de 3e verdieping, maar dat voelt voor ons vrij hoog) in Eindhoven. Benieuwd welk stukje Plan-B we hebben weten te bemachtigen? Check het hieronder:Plan-B Factor Tachtig

## update 11 juli ##

Vloer. Leidingen. Verlichting. Muur. Sinds kort mét gat naar onze toekomstige keuken. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om Factor Headquarters tijdig en naar onze wens op te leveren. We staan te trappelen om de sleutel in ontvangst te mogen nemen.

Brekend nieuws! #extradeur #linkinbio @planb_ehv

A post shared by Factor Tachtig (@factortachtig) on

## update 3 juli ##

Dit is’m dan. Factor Headquarters in de maak. Plan-B. En die zon? Die schijnt daar het hele jaar begrepen we… 😉

Team Factor on the move. #linkinbio #sneakpeek

A post shared by Factor Tachtig (@factortachtig) on

## update 2 juli ##

Dag Liempde. Een keuze die het nodige overleg met zich mee bracht. Want Liempde. This is where it started. Maar waarom dan? En hoezo Eindhoven? Lees het in ons blog ‘Nieuw in Eindhoven‘ (or jump to the English translation ‘New in Eindhoven‘)

Van Liempde naar Eindhoven

## update 25 juni ##

Op 25 juni hebben we officieel het contract getekend. En met het hele team nagedacht wat we met 341m2 ruimte willen…

 

Van 2a naar Plan B! Bye bye, Liempde. Eindhoven here we come! Lees meer via link in bio! @planb_ehv

Een bericht gedeeld door Factor Tachtig (@factortachtig) op

## binnenkort meer ##