Factor Tachtig gaat verhuizen. De Coop, de kiosk, buurman Saris, de snackbar aan de overkant (met groentekroketten, geen vega) en de markt op woensdag: de komende weken zeggen we Liempde en alle eigenaardigheden gedag. Eindhoven, here we come!

On the Move naar Eindhoven

On the Move naar Eindhoven-[tag] 9|On the Move naar Eindhoven-[tag]|On the Move naar Eindhoven-[tag] 1|On the Move naar Eindhoven-[tag] 2|On the Move naar Eindhoven-[tag] 3|On the Move naar Eindhoven-[tag] 4|On the Move naar Eindhoven-[tag] 5|On the Move naar Eindhoven-[tag] 6|On the Move naar Eindhoven-[tag] 7|On the Move naar Eindhoven-[tag] 8
afbeelding

We verruilen het platteland voor de grote stad. We gaan van Raadhuisplein 2A naar Plan-B. Van 165 vierkante meter naar 341,04. En, dat doen we razendsnel, want op 24 augustus is het al zover!

van 165m2 naar 341m2

Zoveel veranderingen, die wil ik graag met je delen. Daarom houden we je via dit ‘live’ blog op de hoogte. Mijn collega’s en ik vertellen je graag over onze plannen en de ontwikkelingen. Nieuwsgierig naar Plan B? Kijk maar eens hier.

## update 26 augustus ##

En nu zijn we er echt. Werkend en wel. Van 2A naar Plan-B en ook de boeken, de hond en de fiets gingen mee. 📚🐩🚲

## update 25 augustus ##

Vrijdagochtend 24 augustus. D-day. Handen uit de mouwen, stekkers los, dozen in elkaar. En zo begon de reis van Liempde naar Eindhoven. Om aan het einde van de dag met een leeg kantoor op het Raadhuisplein in Liempde over te blijven. 😢 Eindhoven here we come ..eh.. are! 💪🏼😊

## update 20 augustus ##

Stilte voor de storm in ons hagelnieuwe office. Een schril contrast met de eerste – met de beentjes buiten – sneak peek voor familie en vrienden afgelopen weekend. De kop is eraf 😊🚀.

Tussen de werkzaamheden in Liempde door vinden in 040 akoestische plafondplaten hun weg, worden ramen en muren streeploos schoon en landen keuken en vaatwasser op de juiste plek. We tellen af naar vrijdag a.s. …..

## update 11 augustus ##

De eerste klussen zijn gedaan. Plankjes maken, deur verven, lampen ophangen, tegels schoonmaken, nieuwe bureaus monteren. En dat uitzicht met een kop koffie in je hand… 🏭🏢🏬⛪️☕️ #040.

Eerste schapje is een feit. De printer heeft al een thuis #drukwerk 😜

jeroen aan het klussen

## update 9 augustus ##

De sleutels zijn ‘in da pocket’. Onze naam hangt bij de deur. We kunnen starten met het klussen, schoonmaken en inrichten.

View this post on Instagram

Plan-B

A post shared by Jeroen van IJzendoorn (@jeroenvanijzendoorn) on

## update 2 augustus ##

Welcome to Plan-B: Factor Tachtig

Wat een ruimte! Je zou er maar mogen werken 😊 Nog maar 3 weekjes wachten en dan mogen we Plan-B ons thuis noemen. Om alvast kennis te maken tekenden ze een mooi welkomstinterview op.

## update 1 augustus ##

De eerste verhuisdozen zijn gesignaleerd. Het inpakken kan beginnen. Kom snel nog een keer afscheid nemen van het mooie Liempde. We zijn er nog 17 dagen te vinden. Daarna in Eindhoven 😉.

## update 30 juli ##

Een andere locatie betekent natuurlijk ook een andere reis. We legden die van Liempde naar Eindhoven voor je vast in een minuut. 

Lees ook:  Account Based Marketing: hoe versier je een professional?

## update 27 juli ##

Ring Ding Dong… ons nieuwe telefoonnummer is bekend en je kunt ons er ook al gewoon op bereiken!! Probeer het eens op 040 747 0 161. Makkelijk te onthouden – 040 van Eindhoven, dan 747 van dat ✈️, een 0 om even na te denken en tot slot 161 geen referentie, maar wel in de zelfde sequence als de eerste 2 drietallen. En in het kader van: it is Friday, some old skool Dr Dre rap!!

Zithoek op de gang Plan B
## update 23 juli ##

Vooroplevering van onze ruimtes 3.50 t/m 3.62 achter de rug. Stopcontact omhoog, raamje open, vloer netjes, netwerkkabels ready. Nog flink wat te doen, maar het begint vorm te krijgen. Gelukkig is de hal al wel gezellig – het voordeel van Plan-B. Wij gaan rustig door met onze voorbereidingen: keuken kopen, verhuisbus regelen, alarm regelen, akoestische platen fixen (we houden niet zo van die galm). #zinin

## update 16 juli ##

Plan-B Factor Tachtig

Van de begane grond op een Brabants dorpsplein naar sky-high (okay … de 3e verdieping, maar dat voelt voor ons vrij hoog) in Eindhoven. Benieuwd welk stukje Plan-B we hebben weten te bemachtigen? Check het hieronder:

## update 11 juli ##

Vloer. Leidingen. Verlichting. Muur. Sinds kort mét gat naar onze toekomstige keuken. Er wordt achter de schermen hard gewerkt om Factor Headquarters tijdig en naar onze wens op te leveren. We staan te trappelen om de sleutel in ontvangst te mogen nemen.

View this post on Instagram

Brekend nieuws! #extradeur #linkinbio @planb_ehv

A post shared by Factor Tachtig (@factortachtig) on

## update 3 juli ##

Dit is’m dan. Factor Headquarters in de maak. Plan-B. En die zon? Die schijnt daar het hele jaar begrepen we… 😉

View this post on Instagram

Team Factor on the move. #linkinbio #sneakpeek

A post shared by Factor Tachtig (@factortachtig) on

## update 2 juli ##

Dag Liempde. Een keuze die het nodige overleg met zich mee bracht. Want Liempde. This is where it started. Maar waarom dan? En hoezo Eindhoven? Lees het in ons blog ‘Nieuw in Eindhoven‘ (or jump to the English translation ‘New in Eindhoven‘)

Van Liempde naar Eindhoven

## update 25 juni ##

Op 25 juni hebben we officieel het contract getekend. En met het hele team nagedacht wat we met 341m2 ruimte willen…

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Jeroen

    Menu