Usability, letterlijk vertaald ‘bruikbaarheid’, een woord wat in het Nederlands al meer duidelijkheid verschaft over de betekenis daarvan.

Usability, hoe bruikbaar is uw website?

Usability
afbeelding

Bruikbaar

Een belangrijke, simpele en toch vaak achtergestelde eis waaraan een website moet voldoen. Heeft uw website een overzichtelijk design, een makkelijke navigatie, de juiste inhoud, geschikt voor uw doelgroep? Dit zijn enkele vragen die wij hanteren om de usability van uw website in kaart te brengen.

De klant is koning!

Een koning die vóór, tijdens én na de ontwikkeling van uw website centraal moet staan. Die op een makkelijke en snelle manier kan vinden wat er wordt gezocht. En dat zit ‘m soms in de kleinste details; één overbodige ‘klik’ kan er voor zorgen dat uw koning uiteindelijk ergens anders zijn heil zoekt. Maak ten alle tijden zijn verwachtingen waar!

Ons gratis stappenplan voor een nieuwe website

Toe aan een nieuwe website die perfect past bij je merk? Begin bij het begin en laat ons je op weg helpen.

Voorbeelden

Zegt een link wat er op de volgende pagina staat? Is de volgende actie in uw bestelproces duidelijk? Hoe kan uw klant u bereiken?

Houd zaken overzichtelijk. Een bezoeker die midden in een bestelproces afhaakt betekent verloren omzet. Op korte én lange termijn. Een te lang of intensief bestelproces is vaak de oorzaak. Wij brengen deze verbeterpunten, samen met u, graag in beeld!

Kortom;

Houd een website overzichtelijk, makkelijk navigeerbaar en waar mogelijk beknopt. Verbeter zodoende klantenbinding, imago en verhoog uw omzet. Twijfelt u aan de bruikbaarheid van uw bestaande website? Wilt u een gebruiksvriendelijke nieuwe site lanceren? Neem contact met ons op voor een verfrissend gesprek.

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Factor

    Menu