Brand Design

Auteur: Ruud Boer
Publicatie: 2022


Theorieboeken over marketing, merken en communicatie? Die zijn er genoeg. Prachtige boeken vol schitterende voorbeelden van design? Ook die zijn er. Maar hoevaak heb je een boek gezien over de koppeling tussen deze twee? Niet veel, maar gelukkig is er nu Brand Design van Ruud Boer.

Een kijkje in het creatieve (merk)proces. Van oriëntatie tot presentatie. ‘Brand Design’ maakt een mooie koppeling tussen marketing en design.

Bekijk je merk eens als persoon. Wie is je merk? Waar staat het voor? In begrijpelijke Nederlandse taal noemt Ruud Boer dit het merkinnerlijk. Hoe vertaal je die persoonlijkheid naar merkuiterlijk? Hoe vertaal je die persoonlijkheid naar activerend merkgedrag? Over vertalen gesproken, in dit boek wordt er aandacht bestaat aan het gebruik van begrijpelijke en Nederlandse woorden. Zo is dit boek toegankelijker dan ooit.

“Het Nederlandse standaardwerk voor het bouwen van merken”

Ga aan de slag met de Merkwijzer en het Brand Design-model. Grijp de kern van je merk en werk die uit tot in detail! Dít is onmisbare vakliteratuur, als je het ons vraagt!

En als relatie van Factor Tachtig mag je dit boek uiteraard ook bij ons lenen, want het staat hier in de boekenkast.

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Factor Tachtig    Menu