The Inevitable

Auteur: Kevin Kelly
Publicatie: 2017


Wat is Kevin Kelly toch een briljante denker en schrijver. Zijn boek ‘De wil van technologie’ was ook al zo’n meesterwerk. The Inevitable neemt je mee in de ontwikkeling van de wereld en welke technologische ontwikkelingen onze toekomst gaan bepalen.

“This is not a race against the machines. If we race against them, we lose. This is a race with the machines. You’ll be paid in the future based on how well you work with robots. Ninety percent of your coworkers will be unseen machines.”

Hoe gaan de komende dertig jaar van ons leven eruit zien? Kelly neemt je mee aan de hand van twaalf technologische ontwikkelingen die bepalend zullen zijn. Veel van wat de koers bepaalt is immers al in werking gezet. Met dit optimistische vooruitzicht op de toekomst legt hij uit dat deze het geval zijn van krachten op lange termijn. Krachten, die alsmaar sneller gaan. Door ze te begrijpen en te omarmen, stelt Kelly, zijn we beter voorbereid op de toekomst die voor ons ligt. Waar gaan onze bedrijven, industrieën en klanten heen? Kelly is je gids!

Geen glazen bol, maar gewoon ontwikkelingen die gaande zijn door projecteren op de toekomst. Met voorbeelden, met onderbouwing en met een fantastische verhaallijn. Niet langer twijfelen, gewoon lezen!

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Factor Tachtig    Menu