Tiny Habits

Auteur: B. J. Fogg
Publicatie: 2019


Je leven verbeteren. Moeilijk? Het is misschien niet eenvoudig, maar véél makkelijker dan je denkt. Heb je voor ogen wat je wilt veranderen? Mooi. Nu het geheim: je moet klein beginnen.

Of je nu meer wilt sporten, een beter slaapritme wilt of je werk-privébalans gezonder wilt maken, wat het ook is dat je wilt doen: je start met het ontwikkelen van kleine gewoontes, of tiny habits.

Fogg is expert op het gebied van gewoontevorming. Wanneer je jezelf een doel stelt, is dit al snel een groot en moeilijk doel. Daar haak je op haf. Je missie lijkt nooit te kunnen slagen. Door je focus te verleggen op zaken die je makkelijk kan veranderen boek je meer succes. Wat moet je doen? Nee, wat wíl je doen!

“Embrace mistakes as discoveries and use them to move forward.”

In dit boek geeft Fogg simpele en effectieve ideeën waar iedereen mee uit de voeten kan. Het doel? Een gelukkig en gezonder leven is voor iedereen te realiseren! Belangrijker nog? Het is leuk om dit voor elkaar te krijgen! Maar wat ons betreft kun je dit ook heel goed toepassen op het merkwaardig maken van je merk. Door merkwaardig gedrag!

We hebben er ook een Podcast over opgenomen 🎤

En als relatie van Factor Tachtig mag je dit boek uiteraard ook bij ons lenen, want het staat hier in de boekenkast.

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Factor Tachtig    Menu