Website Usability

Auteur: Ward van der Put
Publicatie: 2006


Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Alleen met een prachtige vormgeving kom je er niet! Tijd om de vele usability-adviezen van Ward van der Put ter harte te nemen.

‘Website Usability’. De mate waarin een website kan worden benut door specifieke gebruikers om bepaalde doelen effectief, efficient en naar tevredenheid te bereiken in een specifieke gebruikerscontext. En dat zorgt voor tevreden bezoekers! Bezoekers die meer kopen, minder klagen én sneller terug keren. Het maximale uit je website halen, dat wil jij toch ook?

“Alleen met een prachtige vormgeving kom je er niet!”

Kijk eens kritisch naar je sitestructuur, navigatie, visuele ontwerp, taal, multimedia en de toegankelijkheid. Neem alle hindernissen voor gebruikers weg door simpelweg de praktische checklists te volgen. De vele voorbeelden, die aangehaald worden, vormen een steuntje in de rug. Start je helemaal opnieuw, of update je de website? Wat houdt je nog tegen?

Met heldere (en vaak wetenschappelijk onderbouwde) voorbeelden, duidelijke afbeelding in kleuren en een sterk betoog is dit een zeer geschikt boek om je website te optimaliseren.

En als relatie van Factor Tachtig mag je dit boek uiteraard ook bij ons lenen, want het staat hier in de boekenkast.

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Factor Tachtig    Menu