Ondersteuning marketing en communicatie

Klant: PI Benelux
Ondersteuning marketing en communicatie
Alt Text!

Spot-on campagnes en content over precision motion control

PI Benelux is een marktleider op het gebied van high-precision motion control. De internationale organisatie ontwikkelt en produceert op maat gemaakte motion- en positioningsystemen, one-off producten en OEM-series in hoog nauwkeurige bewegingstechnologie. Factor Tachtig verzorgt doorlopend support op het gebied van marketing en communicatie aan de BeNeLux-tak van PI. De ondersteuning varieert van social media en websitebeheer tot het bedenken en uitwerken van contentstrategie en marketingcampagnes.

PI Benelux - ondersteuning marketing en communicatie

Een sterk communicatieconcept voor een sterk product

Engineered Systems is een unieke methode waarin PI de dialoog aangaat met klanten om te komen tot one-of-a-kind motion control systemen. Met deze benadering levert PI een systeem op dat altijd meer is dan de som der delen. Om de werkwijze onder de aandacht te brengen, ontwikkelden we een awarenesscampagne en een contentstrategie. Daar hoorden onder meer social posts, een blog en een storygraphic bij.

 

 

PI Benelux - ondersteuning marketing en communicatie 1

PI Benelux: ondersteuning marketing en communicatie

 

Koffie?

Heb je ook een interessante dienst die je in de markt wil zetten? En kun je daar wat hulp bij gebruiken? Drink eens een kop koffie met onze marketingstrategen!

 

 

Meer weten?

Voor overleg of vragen kun je contact opnemen met Mo(nique)


Mo(nique) de Werdt

Merkmaker

040 7470161

Menu