Communicatiebureau met oog voor rendement

Met de juiste inzet van communicatietechnieken zet je je merk, dienst of product in het spotlight. Als communicatiebureau gaan wij met behulp van die technieken resultaatgericht te werk. We trekken daarbij álle registers open.

Dat zie je niet alleen terug aan het persoonlijke contact maar vooral ook aan onze marketing/communicatie kennis.

Factor Tachtig maakt je merk.


  • volg ons
Communicatiebureau met oog voor rendement

Communicatiebureau, tactisch & uitvoerend

Een duidelijke strategie is onontbeerlijk voor de promotie van je organisatie, product of dienst. Samen met jou, de klant, besteden wij daar dan ook veel aandacht aan. Is die basis eenmaal gelegd dan kunnen we daar op voortbouwen. Als marketing- en communicatiebureau maken wij tijdens dat voortbouwen gebruik van traditionele, bewezen technieken maar juist ook van technieken die de toekomst gaan beheersen. Bovenal zoeken wij de soort en toon communicatie die bij jou past.

Rendement door communicatie

Je wilt niet investeren in iets dat weinig oplevert. Ons communicatieadvies is daarom gericht op een renderent eindresultaat. Daarbij hanteren wij een eerlijke, doelgerichte en soms kritisch aanpak. Een aanpak waar zowel wij als jij op korte en lange termijn het meeste aan hebben.

Communicatie met online als focus

Online of offline, wij hebben de marketing & communicatie specialisten die jouw merk op de gewenste weg brengen. Belangrijk, want kennis en ervaring zijn vaak doorslaggevend voor het succes van een communicatiebureau. Samen maken wij een marketing- communicatieplan wat bij jouw merk en doelgroep past. En dan vergeten we de interne doelgroep niet.

Onze communicatiespecialisten, gevestigd in het landelijke Liempde tussen Eindhoven en Den Bosch, bespreken graag hoe je het beste rendement uit je communicatie kunt halen.

Wat Factor Tachtig nog meer doet

diensten factor tachtig