Content

Design en techniek zijn de drager, content vertelt de boodschap. Een tekst voor je website of campagne, een ghostwriter voor je blog, posts voor je social kanalen of juist de invulling van een infographic; relevante content raakt de mens.

Van 140 karakters tot de creatie van een e-book, we gaan graag het gesprek met je aan.creatief en effectief design

Van blog tot infographic

Content marketing

Het creëren, verspreiden en promoten van ‘inhoud' via een breed scala aan kanalen kan worden samengevat onder de noemer 'content marketing'. Dat loopt uiteen van een Tweet tot blog-artikel, video of infographic. Door doorlopend relevante content te delen, blijft jouw doelgroep geïnteresseerd en verbonden met je merk.

Ghostwriting

Het delen van visie en expertise met de doelgroep is van grote meerwaarde voor jouw onderneming. Geen idee waar je de tijd vandaan moet halen om een visionaire of vakinhoudelijke tekst te produceren? Samenwerken met een ghostwriter is dé oplossing.

Workshop bloggen

Via een blog kan je gemakkelijk kennis delen. En hoe meer medewerkers bloggen - en dus kennis delen - hoe beter. Niet alleen word je hierdoor als thought leader binnen jouw branche gezien, ook je SEO wordt beter. Weet je niet waar je moet beginnen? Dan is onze workshop bloggen een goede start. Je leert de do’s en dont’s van bloggen, hoe je een waardevol & relevant blog schrijft en hoe bloggen - wanneer je dat consequent en goed doet - uiteindelijk leidt tot leadgeneratie.

Infographics

In het dagelijkse aanbod van informatie biedt een infographic dé mogelijkheid om data, informatie en verhaal samen te vatten in één overzichtelijk plaatje. Het combineert tekst en beeld in een ijzersterke, deelbare boodschap. Vertel op een beknopte manier de essentie van je verhaal!

Video en animatie

Soms leent een (marketing)boodschap zich beter voor bewegend beeld. Een verhaallijn, een uitgewerkt script en storyboard zetten de toon. Door ons ingeschakelde professionele animators en filmmakers geven vorm aan de inhoud.Een e-book vol content

E-book factor tachtig

Hersenspinsels die wij de moeite waard vinden. Over de inzet van content marketing, design en de relatie tussen mens en merk. Bezoek het blog en download het e-book. Doe er je voordeel mee.

Design

Creatie van je huisstijl, useable design van je website of juist het vormgeven van een infographic.

Nieuwsbrief

Elke 80 dagen een update uit Liempde.

  • volg ons

Factor Tachtig diensten: