Design

Je merk is de basis, content vertelt je boodschap. Vormgeving zorgt ervoor dat beiden op een passende wijze over de bühne komen. Creatie van je huisstijl, useable design van je website of juist de creatie van een infographic; creatief en effectief design raakt de mens.

Van logo tot de creatie van een webshop, we gaan graag het gesprek met je aan.  • volg ons
creatief en effectief design

Van logo tot webshop

Logo en huisstijl

Je logo onderstreept wie je bent. Passende en flexibele uitingen geven verder vorm aan die identiteit. Van visitekaartje tot belettering of website, je huisstijl maakt een essentieel onderdeel uit van de totale beleving.

Webdesign

Je website is essentieel in je contact met je doelgroep. Des te belangrijker dus dat de uitstraling spot-on is. Dat de functionaliteit goed in elkaar zit en dat de inhoud intuïtief te vinden is door je bezoeker.

Infographics

In het dagelijkse aanbod van informatie biedt een infographic dé mogelijkheid om data, informatie en verhaal samen te vatten in één overzichtelijk plaatje. Het combineert tekst en beeld in een ijzersterke, deelbare boodschap. Geef op een beknopte manier vorm aan je verhaal!

Campagnes

Een effectieve boodschap voor de juiste doelgroep: dat kan via een creatief en effectief vormgegeven mailing. Op 't bureau of in de mailbox. De ingrediënten? De juiste content en een passend design.Content

Een tekst voor je website, een ghostwriter voor je blog of juist de invulling van een infographic.

Nieuwsbrief

Elke 80 dagen een update uit Liempde.