PR-strategie & PR-creatie

Opgepikt, gepubliceerd en gedeeld

Een goed verhaal dat wordt opgepikt, gepubliceerd én gedeeld? Daar is meer voor nodig dan een scherpe pen. Om jouw nieuws succesvol te laten landen, heb je iemand nodig die bekend is met het medialandschap, iemand die weet hoe een redacteur denkt, maar vooral iemand die weet hoe je een redacteur prikkelt.

Dit is wat we doen

Ben je op zoek naar een bureau dat de wereld van hightech en techniek op haar duimpje kent? En van jouw boodschap een aantrekkelijk verhaal voor pers en publiek maakt? Say no more. Van strategie tot uitvoering, wij nemen het volledige PR-traject voor je uit handen. Daarbij zetten we in op earned media, oftewel free publicity.

PR-strategie

Voordat je aan de slag gaat met het schrijven van een persbericht, is het belangrijk je strategie te bepalen. Natuurlijk sta je het liefst in elk (relevant) magazine, maar het is belangrijker om een goed imago op te bouwen. Een strategie helpt je daarbij. Met een sterke strategie, kun je vooruit denken, anticiperen op (negatieve) gebeurtenissen en je bedrijf positioneren als leider in jouw vakgebied. Kortom: een goede strategie zorgt voor meer betrokkenheid, zichtbaarheid en groeimogelijkheden. Succesvol worden én blijven in de competitieve (hightech)markt? Wij helpen met de júíste strategie.

Persberichten

Je hebt nieuws. Maar nieuws schrijven dat geschikt is voor publicatie? Dat is een vak apart. Het is daarom altijd verstandig een tekstschrijver in de arm te nemen. Wij helpen je niet alleen met het bepalen van de nieuwswaarde van je verhaal, maar zetten het ook op de juiste manier neer. En belangrijker nog: op het juiste moment en bij het juiste medium. Wil je het bericht daarnaast vertalen? En toespitsen op de internationale markt? Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Perslijsten & perscontact

Naast het schrijven van persberichten, maken we ook custom-medialijst met relevante perscontacten en helpen je bij het onderhouden van het contact met redacteuren. Jij hebt het verhaal, wij de connecties.

Dus nog even in het kort

Wij helpen met het verkondigen van jouw boodschap, nieuws of visie. Schrijf je liever zelf een persbericht, maar heb je gewoon een beetje ondersteuning nodig? Geen probleem, ook daar kunnen wij je bij helpen. Kortom: een sterk PR-traject? Laat dat maar aan ons over.

Doorgewinterde redacteurs

Doorgewinterde redacteurs

Slimme en snelle pen

Slimme en snelle pen

Gespecialiseerd in tech

Gespecialiseerd in tech

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Marie


Marie Beke

Contentcreator

+31 (0)40 7470161

    Menu