Lonneke Hoondert
maakt je merk

Het grootste compliment dat je me kunt geven? Dat je jezelf herkent in het verhaal dat ik op papier heb gezet. Of in een blog, vlog of infographic. Nog blijer word ik als ook anderen - mede dankzij die content - warm lopen voor je merk.

Creative Content Creator

Wervende stukjes tikken en daar een aantrekkelijk plaatje bij zoeken. Het klinkt simpel, maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan een toetsenbord en een beeldarchief. Creativiteit, gevoel voor taal en een luisterend oor zijn daar enkele voorbeelden van. Voor een Creative Content Creator torent echter één eigenschap erboven uit: de voorliefde om een goed en vooral helder verhaal te vertellen. Laat die kunst me nu nét op het lijf geschreven zijn. Mijn visie? Geen enkel onderwerp is saai of ingewikkeld, het gaat om de manier waarop je het brengt. Daarmee wil ik bij Factor Tachtig voor jouw merk het verschil maken.

Achtergrond

Tekstschrijven: het is dé verbindende factor in mijn loopbaan. Vanwege mijn liefde voor opstellen schrijven in de brugklas, werd ik gerekruteerd als redacteur voor de schoolkrant. Mijn schrijfstijl viel op: ik werd columnist voor de jongerenpagina van BN/DeStem. Een studie middeleeuwse geschiedenis en bijpassende banen volgden, waar ik voornamelijk anderen enthousiast probeerde te maken voor historie. Mijn wapen? Woorden natuurlijk! Vervolgens maakte ik de overstap naar de journalistiek, want naast dat ik enorm nieuwsgierig ben, is ’taal zeg maar echt mijn ding’. Gewapend met mijn perskaart maakte ik de benodigde meters wat betreft vertelkunst en dat smaakte naar meer… Een goed verhaal de wereld in brengen, vind ik namelijk nóg leuker dan jagen op nieuwtjes. Gelukkig kan ik dit voor Factor Tachtig dagelijks doen!

Wat ik graag doe

Content Creation, verhalen vertellen, schrijven, redigeren, content marketing.

Benieuwd naar hoe ik content marketing inzet?

Mijn teamgenoten