Lonneke Kronenburg
maakt je merk

Schrijven is mijn grootste passie. Ik vind het een interessante uitdaging om een verhaal zo neer te zetten dat het mensen raakt, inspireert, in beweging brengt. Om net dat ene detail naar boven te halen dat het verschil maakt en dat een merk onderscheidt van de rest. Of het nu gaat om een blog, een vlog of een infographic, in alles moet de lezer voelen en ervaren dat het om dát specifieke merk gaat. Dat is de kracht van content!

Creative Content Creator

Binnen Factor Tachtig mag ik gelukkig elke dag met mijn passie bezig zijn. Op een professionele, eigen en persoonlijke manier ontdek ik de ziel van een merk en vertaal ik die door op de best passende manier.

Ik zie mijn functie als Creative Content Creator dan ook een stuk breder dan puur het schrijven van interessante en prikkelende teksten. Welke boodschap wil een merk overbrengen, wie is de doelgroep en tot welke actie moet het mensen zetten? Hoe wordt een merk zo interessant dat mensen dat merk willen volgen en als specialist zien? Ik mag elke dag met dit soort vraagstukken aan de slag, heerlijk!

Achtergrond

Taal heeft me altijd geboeid. Op de middelbare school zat ik vooraan in de klas bij Nederlands en als kind liet ik mijn fantasie dagelijks de vrije loop en schreef ik de meest uiteenlopende verhalen. De klassieke spelletjes als Lingo en Scrabble blijf ik leuk vinden. Taal, en dan voornamelijk de kracht van taal, is gewoon mijn ding!

Door mijn opleiding Communicatie en werkervaring als projectmanager op een communicatiebureau heb ik kennis van het gehele communicatieproces, van A tot Z. Hierdoor creëer ik nog betere content!

Wat ik graag doe

Schrijven, de kern van een vraagstuk zoeken, content creation, verhalen vertellen, content marketing, marketing, communicatie.

Benieuwd naar hoe ik content marketing inzet?

Mijn teamgenoten

Merkwaardig. Het zit zelfs in onze cookies, waarmee je akkoord gaat als je op onze website blijft. Lees hier meer over die merkwaardige privacy.
This site is in Dutch. English?