Marjan Vossen
maakt je merk

Ik zit niet graag stil. Met een passie voor crossfit breng ik een dosis doorzettingsvermogen en discipline met me mee. Zoals ik in de avond graag juggle met een arsenaal aan oefeningen, zo hop ik overdag het liefst van uitdaging naar uitdaging. Ik wil nooit stoppen met leren!

Is er een nieuwe technologische ontwikkeling? Dan kijk ik altijd of die van waarde kan zijn voor een merk en hoe ik dat in de praktijk kan toepassen.

Merkmaker

Voor Factor Tachtig puzzel ik er dan ook graag op los. Door te luisteren naar het merk en zo de merkwaarden te definiëren ligt het randje van de puzzel er al. Daarna vul ik deze op door mijn kennis op het gebied van social, marketing en analyse erop los te laten. Met de juiste tools analyseer ik conversies, clicks en engagement tot het uiterste. Ik zorg ervoor dat er op optimale wijze vorm wordt gegeven aan de social media kanalen. Dat de juiste content op de juiste plaats en tijd verschijnt. Zolang je blijft luisteren naar de stem van het merk kan geautomatiseerde marketing ook persoonlijk zijn. Ik vind het geweldig om die persoonlijke klik digitaal te creëren.

Certificering


Achtergrond

Mijn basis ligt bij de studie nieuwe media en digitale cultuur. Vervolgens heb ik mezelf verder ontwikkeld op het gebied van communicatie en marketing. De online wereld heeft zo veel te bieden op dit vlak en staat nooit stil. In uiteenlopende richtingen heb ik deze veranderingen bijgebeend als eindredacteur en marketing-communicatiemedewerker. Mijn eerste studie heeft zijn sporen achtergelaten en draagt bij aan mijn huidige keuze voor Factor Tachtig. Hier kan ik stuiteren naar alle hoeken die online marketing te bieden heeft!

Mijn teamgenoten