Slimme en effectieve marketing voor SAP

Marketing Service Bureau voor SAP Partners

SAP is een van de grootste spelers op het gebied van intelligente softwareoplossingen en daar hoort professionele, innovatieve, maar zeker ook creatieve marketing bij. Een in het oog springende online campagne voor de Intelligent Enterprise? Een creatieve ABM-actie die dat ene account binnenhaalt. Of toch liever een video, blog, infographic of whitepaper? Als gecertificeerd SAP Digital Marketing Service Bureau hebben we alles in huis om van jouw wensen op marketinggebied een succes te maken.

…slimme marketing 4.0 campagnes. Hiermee weten ze de doelgroep echt te raken en daarmee conversie (oftewel, business!) te genereren… 

Karin Slenders, Marketing Director

Diepgaande, up-to-date kennis van het SAP-speelveld

Hoe we zo’n scherp en functioneel marketing- en communicatieconcept voor je creëren? Met onze jarenlange ervaring met en diepgaande, actuele kennis van SAP en haar partners. We volgen doorlopend trainingen en leggen jaarlijks een assessment af. Daarnaast nemen we ook nog eens een behoorlijke dosis deskundigheid op het gebied van marketing, merkstrategie, content creatie en brand design mee aan tafel. En, onze tactiek werpt haar vruchten af: we wonnen al diverse awards voor onder meer de Run Live Truck campagne.

SAP Digital Marketing Service Bureau badge

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Marijke


Marijke Dijkgraaf

Merkmaker

+31 (0)40 7470161

    Menu