Factor Tachtig uit Liempde is HubSpot Silver Partner

Factor Tachtig uit Liempde is HubSpot Silver Partner

17 november 2017

Factor Tachtig is al langer leverancier van het inbound marketing platform HubSpot. Sinds vandaag plakken de Liempdse merkmakers daar nog een heuse titel aan vast. Factor Tachtig is Silver Partner geworden van HubSpot. Daarvan zijn er op dit moment slechts zes in Nederland.

De juiste boodschap, verpakt in het juiste jasje, op het juiste moment én bij de juiste persoon. Met HubSpot wordt dat een stuk makkelijker. Factor Tachtig is sinds anderhalf jaar leverancier en zelf ook gebruiker van het platform, maar besloot de lat nog hoger te leggen. De titel Silver Partner krijg je namelijk pas als je inbound marketing en content marketing toepast volgens de hoogste normen van HubSpot. ,,Je moet aantoonbaar succesvolle campagnes voor je klanten hebben gevoerd om het Silver Partner-keurmerk te verdienen”, vertelt Jeroen van IJzendoorn, eigenaar van Factor Tachtig.

Van IJzendoorn is trots op het resultaat. ,,We vinden het een eer om bij één van de marktleiders van inbound marketing aan te mogen sluiten”, zegt hij. Maar daar houdt de expertise van Factor Tachtig niet op. Hoewel de meeste partners van HubSpot zich volledig richten op het platform, werkt het marketingbureau uit Liempde breder. ,,We hebben alle expertise in huis om HubSpot te implementeren. Maar we gaan altijd uit van de merkwaarden van de klant. Van daaruit kijken we welke communicatiestrategie het beste past.”

Factor Tachtig mag de titel tot en met 1 december 2019 voeren. Naast zes Silver Partners, telt Nederland één Diamond Partner, vier Platinum Partners en twee Gold Partners.

 


Noot voor redactie: Wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Jeroen van IJzendoorn via telefoonnummer 0411 631 084.

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Jeroen


Jeroen van IJzendoorn

Merkstrateeg

040 7470161

    Menu