Rutger Dragstra
vormt je merk

De interesse in design was er altijd al, vormgeving is daar later bijgekomen. Na enkele uitstapjes, waaronder psychologie, wist ik definitief dat ik me bezig wilde houden met vormgeving - online en offline. Wat de menselijke geest bezighoudt blijft boeien: de opgedane kennis op dat vlak is nog steeds nuttig bij het creëren van bruikbare websites.

Functionaliteit en vorm combineren

Als (web)designer kan ik mijn skills inzetten om de juiste beleving te creëren. Na een korte periode freelancen kwam ik in contact met Factor Tachtig. De mogelijkheid te werken in een klein, creatief en enthousiast team sprak me onmiddellijk aan. Samenwerken met korte lijntjes is ideaal!

Merkontwikkeling

Bij Factor Tachtig is er altijd ruimte voor ontwikkeling. Ik leer nog iedere dag. Intern delen wij kennis, hersenspinsels en inspiratie op alle vlakken. Hier schrijven we vervolgens blogs over om dit ook met onze klanten te delen. Neem eens een kijkje op ons inspiratieblog.
In mijn vrije uurtjes ben ik bezig met me te verdiepen in enkele disciplines binnen de psychologie. De meest interessante en voor mijn werk relevante disciplines vind ik nog altijd de sociale psychologie, de leerpsychologie en de gestaltpsychologie.

Certificering

HubSpot academy: Design / Inbound Marketing

Wat ik graag doe

Design, usability, concept, creatie, online, offline, marketing, branding, social media, corporate identity

Mijn teamgenoten