SAP Campagnes

SAP benadert haar large, medium en small enterprise-klanten professioneel, effectief maar zeker ook creatief. Factor Tachtig ondersteunt als gecertificeerd SAP Marketing Service Bureau (MSB) SAP en haar partners al jaren op het (online én offline) marketingvlak in de breedste zin van het woord.

Creatieve campagnes

Onze uitgangspunten: online, cross-mediaal, persoonlijk, opvallen, het betrekken van de potentiële gebruiker en het benadrukken van het gemak en werkplezier van de oplossingen van SAP. Het resultaat: succesvolle campagnes, van klein tot groot. Een aantal voorbeelden.

Cross-mediaal & gamefication: What if... ?

De eerste cross-mediale stappen van SAP zijn in samenwerking gezet. Zoals tijdens de SAP Lumira (voorheen SAP BusinessObjects software) campagne. Predictive analyse-software waar de gebruiker, met een draai aan een knop, 'what if....' scenario’s inzichtelijk mee kan maken. Een breed scala aan kanalen zijn voor deze campagne ingezet. Van landing page, bannering tot DM.

Virale campagne: Spreadsheet Koning

Via onder meer Facebook-ads, Tweets en Linkedin-berichten werd Nederland opgeroepen om dé Spreadsheet Koning te nomineren. Wekelijks werd uit de nominaties in de LinkedIn Group een winnaar gekozen die een taart voor zijn of haar hele afdeling won. Na drie maanden sleepte één van die weekwinnaars een Visual Intelligence-licentie t.w.v. 950 euro in de wacht.

Visual campagne: DM 'display'

Een kleine doelgroep vraagt om een ludieke actie. Als onderdeel van een brede retail-campagne deed de kans zich voor om een twintigtal topaccounts van solution specialist Frank Brinks op een wel heel bijzondere wijze te bereiken. We hebben grote kartonnen displays opgestuurd met een begeleidend brief. Deze 'DM' was zowel visueel als tekstueel zéér persoonlijk ingestoken.

Over SAP

SAP is de grootste softwareleverancier van Europa en behoort tot de drie grootste softwarebedrijven ter wereld. SAP is marktleider op het gebied van zakelijke oplossingen.

Merkwaardig. Het zit zelfs in onze cookies, waarmee je akkoord gaat als je op onze website blijft. Lees hier meer over die merkwaardige privacy.
This site is in Dutch. English?