Ontwerp website & ongoing support
voor Applied Laser Technology

Ongoing support

Wij bieden ongoing support op het gebied van content, SEO en usability. Concreet? We optimaliseren de website door content te schrijven, aanpassingen in het CMS (Kentico) te maken op het gebied van SEO en mee te denken over de customer journey. Het verbeteren van de usability pakken we gefaseerd aan. We willen de gebruiksvriendelijkheid van de website vergroten en versimpelen. Dus denken we mee over de stappen die je moet doorlopen bij het aanschaffen van een product om de klantreis te vergemakkelijken. Daarnaast verzorgen we de newsletter die ieder kwartaal wordt uitgestuurd. Voor deze nieuwsbrief werken we met MailChimp: een makkelijke tool om een nieuwsbrief, geheel in lijn met de huisstijl van ALT, naar een grote database te sturen.

2011: opfrissen ALT webshop

Design met de nadruk op usability. Aan de hand van de door ons vormgegeven pagina’s en diverse stijlelementen kon de leverancier van het geselecteerde CMS de technische uitwerking verzorgen. Het gehele voortraject hebben wij begeleid.

Over ALT

ALT levert lasers, (fiber)optica, producten voor nano-positionering en fijn mechanische componenten van uitsluitend A-merken voor industrie, wetenschap en research.