Vacature:
Merkmaker

Analyseren en communiceren

# vacature is ingevuld #

Jij springt er graag met 2 benen in. De uitdaging voor jou? Alle uitdagingen! Je leert snel, schakelt als een malle en bent niet bang voor complexe opdrachten.

Op het snijpunt van content, design, automatisering en persoonlijke aandacht bouw je mee aan de merken van onze klanten (en daarmee ook aan ons eigen merk). Je weet social media op de juiste manier in te zetten en te analyseren. SEO en SEA zijn voor jou gesneden koek en ook van marketing automation heb je kaas gegeten. Tussen al de koeken en kaas door ontwikkel je samen met je collega’s concepten en werk je deze helder uit. Ook zoek je naar het verhaal achter de opdracht voor meer diepgang.

Je verliest daarbij nooit het doel uit het oog en je bewaakt zelf de projectvoortgang. Je onderhoudt contact met onze klanten, adviseert ze en regelt het voor ze - zij weten wat ze van je mogen verwachten. Persoonlijkheid en perfectionisme staan hoog in het vaandel: jij weet voor jezelf - en daarmee voor Factor Tachtig - de lat iedere keer weer een stukje hoger te leggen.

Dit bieden we jou

Veel afwisseling in de inhoud van je werk. Contacten met interessante en leuke klanten en toeleveranciers. Kansen genoeg om jezelf op de kaart te zetten. Wij helpen je om het beste uit jezelf te halen. Ook geven we graag ruimte aan jouw ideeën wanneer we met het hele team onze creatieve concepten bedenken. Je hebt hart voor de zaak en daar krijg je een mooi salaris, vakantiedagen, lol, gezellige lunches en persoonlijke ontwikkeling voor terug.

Je komt werken op ons kantoor in het hartje van Liempde. Lekkere koffie, fijne werkplekken en een mooi uitzicht zijn inclusief. Om de 'creative juices' nog beter te laten stromen maken we elke dag een verfrissend en ergonomisch verantwoord ommetje.

Dit vragen we

Wij denken dat een HBO of WO niveau in de richting van marketing/communicatie met max. 2 jaar werkervaring het beste past bij deze job. Maar je mag ons overtuigen van ons ongelijk wanneer je iets anders op je cv hebt staan. Het zou geweldig zijn als je zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed beheerst. Maar i.v.m. onze internationale klanten moet je in elk geval Engels kunnen lezen en spreken. En een beetje nerd mag je zijn.

Bij Factor Tachtig vinden we het belangrijk om voorop te lopen. Daarom verwachten we van jou dat je de ontwikkelingen en mogelijkheden rondom marcom en nieuwe technologie op de voet volgt en deze kennis gebruikt om de creatieve horizon van onze klanten te verleggen.

Keywords: nieuwsgierig, zelfstandig, beentjes op de grond, analytisch, never grow up

 

vacature marketing-communciatie merkmaker

Actie

Stel jezelf - op jouw manier - voor en wie weet nodigen we je uit voor een kop koffie! Stuur je sollicitatie naar Factor Tachtig, t.a.v. Jeroen van IJzendoorn via info@factortachtig.nl.
Sorry freelancers, we zoeken echt iemand die bij ons in dienst wil treden.

SEO

Uiteraard werken wij ook aan onze SEO, je zou de functie daarom ook zo kunnen noemen:
MarCom specialist, online marketeer, campagnemarketeer, communicatieadviseur

This site is in Dutch. English?