Je website in het middelpunt van de aandacht

Mensen moeten praten over je merk, organisatie en product. Enthousiast. Bewust op weg naar de bestel- of contactknop. Dàt is precies waar we bij Factor Tachtig aan werken.

Wij creëren strategieën en concepten voor optimale communicatie. We geloven in de kracht van onze ideeën, daarom voeren we ze ook graag voor je uit. En wat ons betreft is je website daarbij altijd het middelpunt.
  • volg ons
Website

Internet stroomt door ons bloed

De mannen van Factor Tachtig hebben de wereld eind jaren '80 zijn eerste stappen zien zetten op het internet. Wij hebben iedere online ontwikkeling gevolgd én gebruikt. Wij weten dat effectieve marketing en communicatie niet zonder een even effectieve website kan. Of het nu draait om een basic campagne website of een webshop met alle toeters en bellen.

Wij weten uit ervaring dat het mixen van online en offline nog effectiever is. Met een enorme drive maken we daarbij nieuwe dingen. Campagnes, websites, merkbeleving. Online - waar onder website en social media - sterk in het middelpunt. En effectieve crossmediale uitstapjes daaromheen.

Wij geloven sterk in de driehoek: marketingtactiek - onderscheidend concept - creatieve uitvoering. Zo sorteer je effect. En dat alles kunnen we leveren. Onze eigen all in one formule! Van een gesprek aan onze picknicktafel naar concept, het visualiseren van het website design tot de uitvoer. Waar nodig mét of juist zonder content management systeem en promotie van het geheel. En natuurlijk alle disciplines die met die stappen gemoeid zijn.

Weet dat je bij ons geen opdracht in een zwarte doos gooit. Het liefst werken we nauw samen. We stappen namelijk graag achter ons scherm vandaan. Om samen te helikopteren, visie en aanpak te ontwikkelen en te toetsen of we nog dezelfde kant opkijken. Zoals vaak met mensen die van hun passie hun werk maken, doen we dat verdacht professioneel en perfectionistisch.

Wat Factor Tachtig nog meer doet

diensten factor tachtig
This site is in Dutch. English?