Open sollicitatie

Op dit moment is ons team compleet, maar wij staan altijd open voor creatief talent. Ben jij een getalenteerde vormgever, tekstschrijver met een gouden pen, slimme (marketing)strateeg of doortastend data marketeer en wil je dolgraag bij ons komen werken? Dan kun je in de toekomst deel uitmaken van ons team!

Dit is Factor Tachtig

Maak je merk! Factor Tachtig is het merkbureau dat klanten aan het werk zet met een opdracht. Zo helpen we aantrekkingskracht creëeren. Samen leggen we merken vast en weten we ze op een doordachte manier te vormen en te laden.  

Je vindt ons kantoor op de derde verdieping van Plan-B in Eindhoven. We hebben lekkere koffie en thee en werkplekken met een mooi uitzicht. Je komt zeker weten een van onze kantoorhonden tegen. Of je neemt er zelf een mee! Naast een mooi salaris en secundaire voorwaarden, krijg je er ook gezellige lunches en persoonlijke ontwikkeling bij.

Een hecht team, waarin je mag groeien, leren én lachen? Dat wil je leren kennen. Kijk eens op onze werken bij pagina.

Dit vragen we van je

Een hbo- of wo-opleiding in de richting van (online) marketing en/of communicatie vinden we fijn. Heb je iets anders op je cv staan? Dan mag je ons overtuigen! Beheersing van de Engelse taal is ook belangrijk, want we hebben een aantal internationale klanten. Lezen en spreken is dus wel zo handig, schrijven is een dikke pre.

We vragen je vooral nieuwsgierig te zijn. Volg de ontwikkelingen van content, marketing en technologie op de voet en gebruik deze kennis om vernieuwend te zijn voor onze klanten. Zo loop je samen met Factor Tachtig altijd voorop.

Keywords: leergierig, beentjes op de grond, never grow up

Heb je vragen?

Dat staat natuurlijk vrij. Sterker nog: dat moedigen we aan! Dus bel naar 040 747 0 161 en praat eens met je toekomstige collega’s om te vragen hoe het er bij ons aan toe gaat.

Actie

Stel jezelf – op jouw creatieve manier – voor en wie weet nodigen we je uit voor een kop koffie (of thee)! Stuur je open sollicitatie naar Factor Tachtig, t.a.v. Marijke Dijkgraaf via info@factortachtig.nl.

Menu