Branddesign: strategisch & creatief

Je merk is de basis, content vertelt de boodschap. Hoe zorg je dat ze samen het hart van je klant treffen? Met de juiste vormgeving! Creatief en effectief design raakt de mens. Of het nu gaat om een userfriendly website design, een verhelderende infographic, een jubileum boek, het aanscherpen van je website voor een onovertroffen user experience of een huisstijl die precies uitstraalt waar je voor staat. Onze designers staan voor je klaar!

Van logo tot webshop, waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Logo & Huisstijl

Je logo onderstreept wie je bent. Jouw identiteit verder uitbouwen met design, doen we met allerlei uitingen die precies bij je passen. Van een visitekaartje tot belettering, van de juiste look voor een campagne tot een website of een complete huisstijl. Allemaal essentiƫle onderdelen van de totale beleving van jouw merk.

šŸ‘‰ Een frisse look and feel voor een modern merk met rijke historie. Voor Hendor creĆ«erden we een nieuwe, herkenbare huisstijl, bijpassende video Ć©n ontwikkelden we een brandvoice.Ā Het resultaat zie je op deĀ Hendor-casepagina.

Webdesign

Je doelgroep bereik je via je website. Een bezoekje moet dus meteen een voltreffer zijn. De uitstraling van je website moet spot-on zijn, de functionaliteit hoort goed in elkaar te zitten en de inhoud moet intuĆÆtief te vinden zijn voor je bezoeker. Dat doen we met een slim doordacht webdesign.

Infographics

Het complete verhaal helder uiteengezet in Ć©Ć©n overzichtelijk plaatje. In een infographic vat je data, feiten en de rode draad samen tot een ijzersterke boodschap die je over verschillende kanalen kunt verspreiden. Met deze slimme combinatie van tekst en beeld geef je op een beknopte manier vorm aan jouw verhaal. Een infographic kan online verspreid worden, maar we kunnen hem ook voor je op roll up banner laten drukken.

Boeken

Een bundeling van je beste blogs, een jubileumuitgave of een boek met verhalen over je meest succesvolle cases of samenwerkingen. Met een toonaangevend design komt je boodschap nog beter binnen.

Stappenplan voor een nieuwe website

Begin bij het begin en laat ons je op weg helpen met ons stappenplan.
Ik ben toe aan een nieuwe website!

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Robert


Robert van de Wiel

Designer

+31 (0)40 7470161

    Menu