Brand Design

Brand Design
Alt Text!

Je merk is de basis, content vertelt de boodschap. Hoe zorg je dat ze samen het hart van je klant treffen? Met de juiste vormgeving! Creatief en effectief design raakt de mens. Of het nu gaat om een userfriendly website design, een verhelderende infographic, een jubileum boek, het aanscherpen van je website voor een onovertroffen user experience of een huisstijl die precies uitstraalt waar je voor staat. Onze designers staan voor je klaar!

Van logo tot webshop, waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

Logo & Huisstijl

Je logo onderstreept wie je bent. Jouw identiteit verder uitbouwen met design, doen we met allerlei uitingen die precies bij je passen. Van een visitekaartje tot belettering, van de juiste look voor een campagne tot een website of een complete huisstijl. Allemaal essentiële onderdelen van de totale beleving van jouw merk.

👉 Een frisse look and feel voor een modern merk met rijke historie. Voor Hendor creëerden we een nieuwe, herkenbare huisstijl, bijpassende video én ontwikkelden we een brandvoice. Het resultaat zie je op de Hendor-case pagina.

Webdesign

Je doelgroep bereik je via je website. Een bezoekje moet dus meteen een voltreffer zijn. De uitstraling van je website moet spot-on zijn, de functionaliteit hoort goed in elkaar te zitten en de inhoud moet intuïtief te vinden zijn voor je bezoeker. Dat doen we met een slim doordacht webdesign.

Ons gratis stappenplan voor een nieuwe website

Toe aan een nieuwe website die perfect past bij je merk? Begin bij het begin en laat ons je op weg helpen.

Infographics

Het complete verhaal helder uiteengezet in één overzichtelijk plaatje. In een infographic vat je data, feiten en de rode draad samen tot een ijzersterke boodschap die je over verschillende kanalen kunt verspreiden. Met deze slimme combinatie van tekst en beeld geef je op een beknopte manier vorm aan jouw verhaal. Een infographic kan online verspreid worden, maar we kunnen hem ook voor je op roll up banner laten drukken.

Boeken

Een bundeling van je beste blogs, een jubileumuitgave of een boek met verhalen over je meest succesvolle cases of samenwerkingen. Met een toonaangevend design komt je boodschap nog beter binnen.

Heb je een vraag of wil je gewoon meer weten over Design van de Merkmakers van Factor Tachtig? Neem contact op met RobertRutger of Maureen.

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Robert


Robert van de Wiel

Merkvormer

040 7470161

    Menu