werken bij hartWerken bij

Factor Tachtig in het kort

Onze missie? Maak je merk. Met expertise op gebied van merkstrategie, (data-driven-)marketing, contentcreatie en branddesign creëren we aantrekkingskracht voor sterke B2B-merken naar ons hart. Dit doen we door nieuwsgierig te zijn, te prikkelen en te spelen: never grow up is niet voor niets onze lijfspreuk. Zowel met klanten als met collega’s vinden we duurzame relaties belangrijk, waarin we op elkaar kunnen rekenen en weten wat we elkaar te bieden hebben.

Bekijk direct alle vacatures

Techlover?

Het is handig als jij een voorliefde hebt voor (high)tech. Onze klanten leveren vaak (high)techproducten of -diensten. Met onderwerpen als microphotonics, industry 4.0 en intelligent enterprise weet jij wel raad – of, ze schrikken je in ieder geval niet af. 

Zo zijn wij

Een fijne werksfeer vinden we belangrijk: naast groeien, ontwikkelen en leren staat ook lachen hoog op ons lijstje. We zijn hecht en betrokken bij elkaar én bij elkaars werk. Denk aan uitgebreid lunchen, gezellige uitjes, veel samenwerken en korte lijntjes. Winst delen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden we dan ook meer dan logisch.

Ons kantoor

Ons kantoor bevindt zich op de derde verdieping van de creatieve broedplaats Plan-B in Eindhoven. We hebben lekkere koffie en thee, werken met een mooi uitzicht en er loopt altijd wel een kantoorhond rond. Misschien binnenkort ook die van jou?

Wij werken o.a. voor

Vacatures

Open sollicitatie

Ben jij een getalenteerde vormgever, tekstschrijver met een gouden pen, slimme (marketing)strateeg of doortastende datamarketeer en wil je dolgraag bij ons komen werken?

Open sollicitatie – stagiair

Ben jij student communicatie, marketing of vormgeving en wil jij leren van – en samen met! – de merkmakers van Factor Tachtig?

Alle vacatures

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Marijke


Marijke Dijkgraaf

Merkmaker

+31 (0)40 7470161

    Menu