werken bij hartWerken bij

Factor Tachtig in het kort

Onze missie? Maak je merk. Met expertise op gebied van merkstrategie, (data-driven) marketing, content creatie en brand design creëren we aantrekkingskracht voor sterke B2B-merken naar ons hart. Dit doen we door nieuwsgierig te zijn, te prikkelen en te spelen: never grow up is niet voor niets onze lijfspreuk. Zowel met klanten als met collega’s vinden we duurzame relaties belangrijk, waarin we op elkaar kunnen rekenen en weten wat we elkaar te bieden hebben.

Bekijk direct alle vacatures

Tech lover?

Het is handig als jij een voorliefde hebt voor (high)tech. Onze klanten leveren vaak (high)techproducten of -diensten. Met onderwerpen als microphotonics, Industry 4.0 en Intelligent Enterprise weet jij wel raad – of, ze schrikken je in ieder geval niet af. 

Bekijk onze cases

Zo zijn wij

Een fijne werksfeer vinden we belangrijk: naast groeien, ontwikkelen en leren staat ook lachen hoog op ons lijstje. We zijn hecht en betrokken bij elkaar én bij elkaars werk. Denk aan uitgebreid lunchen, gezellige uitjes veel samenwerken en korte lijntjes. Winst delen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden we dan ook meer dan logisch.

Bekijk ons team

Ons kantoor

Ons kantoor bevindt zich op de derde verdieping van de creatieve broedplaats Plan-B in Eindhoven. We hebben lekkere koffie en thee, werken met een mooi uitzicht en er loopt altijd wel een kantoorhond rond. Misschien binnenkort ook die van jou?

Wij werken o.a. voor

Vacatures

PR- en contentspecialist

Ben je een communicatiespecialist die complexe materie weet om te zetten in een overtuigende tekst? Kan jij nieuws lanceren als de beste en inhoudelijke content laten landen bij relevante (vak)media?
Bekijk vacature

Tekstschrijver
(met 💛 voor tech)

Naast liefde voor schrijven, heb jij ook liefde voor hightech. Jij vertaalt complexe B2B-input naar een tekst die voor begrijpelijk is. Met de juiste tone of voice, in zo min mogelijk woorden. Jij schrijft ijzersterk. Punt.
Bekijk vacature

Junior Merkmaker a.k.a. <vul zelf je titel in>

Klein óf groot project? Jij steekt de handen uit de mouwen. Van B2B-marketing gaat jouw hart sneller kloppen. Je leert snel, schakelt als de bliksem en loopt warm voor complexe opdrachten.
Bekijk vacature

Alle vacatures


Bel eens met Marijke

Marijke Dijkgraaf

Merkmaker

040 7470161

Menu