werken bij hartWerken bij

Factor Tachtig in het kort

Onze missie? Maak je merk. Met expertise op gebied van merkstrategie, (data-driven-)marketing, contentcreatie en branddesign creëren we aantrekkingskracht voor sterke B2B-merken naar ons hart. Dit doen we door nieuwsgierig te zijn, te prikkelen en te spelen: never grow up is niet voor niets onze lijfspreuk. Zowel met klanten als met collega’s vinden we duurzame relaties belangrijk, waarin we op elkaar kunnen rekenen en weten wat we elkaar te bieden hebben.

Bekijk direct alle vacatures

Techlover?

Het is handig als jij een voorliefde hebt voor (high)tech. Onze klanten leveren vaak (high)techproducten of -diensten. Met onderwerpen als microphotonics, industry 4.0 en intelligent enterprise weet jij wel raad – of, ze schrikken je in ieder geval niet af. 

Zo zijn wij

Een fijne werksfeer vinden we belangrijk: naast groeien, ontwikkelen en leren staat ook lachen hoog op ons lijstje. We zijn hecht en betrokken bij elkaar én bij elkaars werk. Denk aan uitgebreid lunchen, gezellige uitjes, veel samenwerken en korte lijntjes. Winst delen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden we dan ook meer dan logisch.

Wij zijn B Corp

Al sinds dag één willen we met Factor Tachtig een positieve impact maken. We streven naar duurzaamheid in de breedste zin van het woord, en doen hard ons best om een bedrijf te zijn dat het ‘beter’ doet. Zowel op het gebied van mens en milieu, als in de maatschappij. Dit stuurt de manier waarop we werken en bepaalt waar we ons – dag in, dag uit – voor inzetten. We zijn ook B Corp. En daar zijn we trots op.

Ons kantoor

Ons kantoor bevindt zich op de derde verdieping van de creatieve broedplaats Plan-B in Eindhoven. We hebben lekkere koffie en thee, werken met een mooi uitzicht en er loopt altijd wel een kantoorhond rond. Misschien binnenkort ook die van jou?

Wij werken o.a. voor

Vacatures

Creatieve copywriter

Ben jij die tekstschrijver met een gouden pen en een paar jaar werkervaring en wil je dolgraag bij ons komen werken?

Open sollicitatie – stagiair

Ben jij student communicatie, marketing of vormgeving en wil jij leren van – en samen met! – de merkmakers van Factor Tachtig?

Alle vacatures

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Marijke


Marijke Dijkgraaf

Merkmaker

+31 (0)40 7470161

    Menu