Marketing- & communicatieondersteuning

Complexe technische materie aan de man brengen met de juiste communicatiemix, een doelgroep die lastig te bewegen is, een perceptieverandering bij je klanten en prospects: wij laten onze bovenkamer graag draaien om van jouw marketinguitdaging een succes te maken. Jouw merk moet opvallen en je doelgroep moet vóór je vallen. Om dat te realiseren gebruiken wij verschillende marketingtechnieken. Een prikkelende marketingcampagne, een spot-on contentstrategie of een ABM waarmee je die ene klant binnenhaalt? Wij ondersteunen je graag met onze expertise op het gebied van marketing en communicatie! 💪🏻

Marketingstrategie

Een goed begin is het halve werk. De eerste stap? Een gedegen marketingplan waarin je een strategie uitstippelt om je marktpositie te veroveren. Wij bieden daarin precies de marketingsupport die je nodig hebt. We zijn niet voor niets een full service marketingbureau. Die marketingondersteuning kan heel uitgebreid zijn – van het opstellen van een plan tot de complete uitvoering -, maar ook kleine specifieke vragen zijn welkom. Samen bepalen we wie je doelgroep is, hoe je die benadert en welke strategie het beste past. Staat dat eenmaal op papier (of in Pages of Word 🤓)? Dan gaan we aan de slag! Afhankelijk van je doel zetten we dan één of meerdere van onderstaande marketingtechnieken in.

🧩 Zo doen we dat bijvoorbeeld bij PI Benelux.

Account based marketing

Wil je in het oog springen bij een kleine, selecte doelgroep? En ook een langetermijnrelatie opbouwen? Dan is een klantspecifieke marketingbenadering iets voor jou! Met een hip woord noemen we dat Account Based Marketing. Met het legendarische ‘mand’ in het achterhoofd korten wij het af tot ABM. Om je beoogde klant het hof te maken, ga je met ABM aan de slag met een specifieke boodschap die aansluit bij het referentiekader en de behoeften van je doelgroep. En, alles draait om opvallen en dus ook om creativiteit. Dat heeft #TeamFactor gelukkig in overvloed en we zetten dat graag in voor je merk! 

Marketing automation

Data verzamelen en inzichtelijk maken: de goudkoorts van de 21ste eeuw. Het biedt je een waardevolle inkijk in het gedrag van je (potentiële) klant. Naast het opzetten van een solide marketingstrategie, kun je deze informatie ook gebruiken om je doelgroep zowel gepersonaliseerde als relevante content aan te bieden. Dat hoef je gelukkig niet allemaal handmatig te doen. Koppel de informatie over het klikgedrag van je klant aan je Customer Relationship Management-systeem (CRM) en automatiseer de customer journey met een paar muisklikken. Ongeacht hoe groot of specifiek de doelgroep is, met marketing automation weet je deze altijd in het hart te raken met de juiste content. ❤️

Online marketing

Awareness creëren, nieuwe leads genereren of gewoon je vindbaarheid online vergroten. Met online marketing kan het allemaal! Wij gebruiken onze online kennis en ervaring dan ook graag om creatieve content voor je te maken en te verspreiden. Met onze marketing automation-skills kunnen we dat ook nog eens heel specifiek. We koppelen de juiste data aan een gesegmenteerde doelgroep en zenden jouw boodschap, via het juiste kanaal naar jouw klant. Et voilà, de wereld weet wie jij bent!

Jouw merk op de arbeidsmarkt

Een sterk merk neerzetten. Dat is wat wij doen. Niet alleen voor je klanten maar ook voor (nieuwe) medewerkers. Het maakt namelijk niet uit of je het tegen een collega hebt of een externe partij: jouw boodschap blijft hetzelfde. Maar hoe maak jij jouw merk aantrekkelijk voor je medewerkers en hoe word je gevonden op de arbeidsmarkt? 🕵️‍♂️ Onze merkmakers denken graag met je mee.

Ben jij ready for take-off, of heb je nog prangende vragen over onze marketing- en communicatieondersteuning voordat we van start gaan?

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Marijke


Marijke Dijkgraaf

Merkmaker

+31 (0)40 7470161

    Menu