Jouw merk, onze expertises

Je merk. Het fundament van al je beslissingen. De belofte, het bereik én je fans. En jij geeft het vorm, invulling en betekenis. Want de vertegenwoordiger van je merk? Dat ben je zelf. Daarom hebben we een opdracht voor je.

Maak je merk!

Yes, het komt echt aan op jou en je collega’s. Want je merk wordt gevoed door (en smult van!) emotie en daarmee de mensen en de achterliggende cultuur. Je merk is een belofte die je sámen waarmaakt. Aantrekkingskracht en merkwaarde ontstaan niet zomaar. Die zijn het resultaat van onvervalst teamwerk.

Wij opereren op het snijvlak van merkstrategie, marketing, contentcreatie en branddesign. Dat doen we samen met jou. Jouw verhaal vormt de basis.

bepaal

Bepaal

Bepaal wie je bent. Dat is de belangrijkste stap. Daarvoor ga je, samen met je team, op zoek naar die intrinsieke drive, jullie missie, de strategie, visie. Je cultuur. Je waarden en normen. De manier waarop je met elkaar en met klanten omgaat. De manier waarop je je business leidt – tot in de kleinste details. Kortom: je brengt focus en gevoel aan. Dat is de essentie. En zonder essentie geen merk.

ontwikkel

Ontwikkel

Ontwikkel een passend karakter. Zodra je je basis duidelijk hebt, is het tijd om een karakter te bouwen dat een-op-een aansluit bij je merk. Een stem waarvan je zeker weet: dit is wie wij zijn. Ook hier geldt dat focus en keuzes maken de helderheid en scherpte van het merk bepalen. Logische en herkenbare uitingen zijn het gevolg. 

laad

Laad

Laad en voed je merk consistent en consequent, dat zorgt voor aantrekkingskracht. Dat is misschien niet altijd sexy, maar het gaat om investeren in herkenbaarheid. Zorg dat mensen snappen wat je uitstraalt. Toepassen, uiten, laden en voeden. In je hele organisatie en in de volledige klant- en medewerkersreis.

Je merk maak je voor de toekomst

Het merk dat je hebt ontwikkeld moet sterk en dus vooral herkenbaar blijven. Op de lange termijn. Als onderdeel van je bedrijfsvoering, je cultuur en in alle lagen en afdelingen. Er is geen einddatum: je merk is nooit af. Je maakt het voor nu en in de toekomst. En geloof ons. Dat loont. Maak je merk! Wij helpen je graag. 

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Jeroen


Jeroen van IJzendoorn

Merkstrateeg

+31 (0)40 7470161

    Menu