Jouw merk, onze expertise

Jouw merk, onze expertise
Alt Text!

Aantrekkingskracht en merkwaarde ontstaan niet zomaar. Dat is het resultaat van onvervalst teamwerk. Wij opereren op het snijvlak van merkstrategie, marketing, content creatie en brand design. Dat doen we samen met jou. Jouw verhaal vormt de basis.

Bij ons schakel je rechtstreeks met de vormgevertekstschrijver(marketing)strateeg of data marketeer.

Merkstrategie

Met de juiste merkstrategie zet je jouw merk, dienst of product in de spotlights. Laat dát nu net de expertise van onze merkmakers en communicatiespecialisten zijn. Persoonlijk contact combineren wij met diepgaande kennis van marketing en communicatie. Zo leggen wij een stevige basis voor je merk, waar je zowel op korte als lange termijn van profiteert.

🧭 Wat we allemaal doen

Merkstrategie expertise Factor Tachtig

Marketingondersteuning

Complexe technische materie, een doelgroep die lastig te bewegen is, perceptieverandering: wij laten onze bovenkamers graag draaien om van deze uitdaging een succes te maken. Om je merk met je doelgroep te verbinden en om te zorgen dat jouw brand opvalt, gebruiken wij bewezen marketingtechnieken en innovatieve marketingmethodes.

⚙️ Wat we allemaal doen

Marketingondersteuning expertise Factor Tachtig

Content creatie

Een pakkende tekst voor je website, de juiste woorden die je campagne boosten, een ghostwriter voor je blog, prikkelende posts voor al je sociale kanalen of een spitsvondige invulling van je infographic. Onze tekstschrijver staan voor je klaar!

📝 Wat we allemaal doen

Content Creatie expertise Factor Tachtig

Brand design

Je merk is de basis, content vertelt de boodschap. Hoe zorg je dat ze samen het hart van je klant treffen? Met de juiste vormgeving! Creatief en effectief design raakt de mens. Onze designers staan voor je klaar!

🖼 Wat we allemaal doen

Brand Design expertise Factor Tachtig

Data Driven Marketing

Als het gaat om marketing is data cruciaal om waardevolle inzichten op te doen. Data is een hele mooie brandstof voor je marketing machine. Maar ook voor andere afdelingen, zoals sales, biedt het waardevolle inzichten. Deze inzichten koppelen, visueel maken en gebruiken is data voor je laten werken. En wij doen niets liever dan data laten werken voor jou en je klant, zodat de merkbeleving (nog) krachtiger wordt.

💾 Wat we allemaal doen

Data Driven Marketing expertise Factor Tachtig

Tijd voor koffie...

We helpen je graag verder om met al deze expertises jouw merk meer aantrekkingskracht te geven. Bel ons eens voor een kop koffie en een inspirerend gesprek: 040 747 0 161.

Menu