Podcast: geef je B2B-merk een stem

Je hebt een merk met een visie. Heel veel unieke ideeën (misschien wel complexe theorieën), je barst van de kennis in jouw vakgebied en je gedachten zijn meer dan vooruitstrevend. Die móeten de wereld in. In de continue strijd om jouw publiek te trekken én vast te houden, neem je het beste een microfoon in de hand en laat je van je horen.

Lezen met je oren

Een podcast is niet alleen een moderne en flexibele manier van verhalen vertellen. Het is on demand, áltijd en overal. Het is jouw kans om mensen te raken, te inspireren en op een dieper niveau bij je merk te betrekken. Allemaal perks. Maar als je geen ervaring hebt met het produceren van audio, is het een enorme uitdaging en behoorlijk intimiderend. Van script tot montage, wij helpen jou met het opzetten van een geweldige podcastserie.

Ben jij klaar voor?

Meer merkbekendheid

Meer betrokkenheid

Meer thought leadership

Dit kunnen wij voor jou betekenen:

Een goed script

Sure, niet bij elke podcast past een script. Ben je een geboren verhalenverteller? Dan is een losser format misschien wel the way to go voor jou. Maar heb je meer houvast nodig, dan kan een script helpen. Hoe dan ook, wij ondersteunen met een duidelijke structuur voor je podcast.

De juiste techniek

Microfoons, koptelefoons, mengpanelen, filters en software: wij hebben de juiste apparatuur voor het maken van professionele opnames. Maar wij helpen ook bij het kiezen van de juiste omgeving, de opnames en het editen. Eventuele fouten, stiltes, herhalingen en ongewenste geluiden, die filteren wij er zo uit. En voegen daarnaast ook toffe intro’s, outro’s én muziek toe.

Aantrekkelijk beeld

Een podcast met een professionele uitstraling is natuurlijk een stuk geloofwaardiger. Dat begint met een sterke podcastafbeelding. Maar weleens gedacht aan banners, socialmedia-graphics, shownotes en thumbnails? Wij helpen met een consistente stijl van je podcast.

Groei met data

Gebruik data om te bepalen welke onderwerpen of formats het beste presteren. Pas je toekomstige inhoud aan op basis van wat het meest aanspreekt bij je publiek. Zo maak je inhoud die relevant is voor jouw doelgroep.

Top notch marketing

Een sterke marketingstrategie is essentieel om je podcast onder de aandacht te brengen. Wij zorgen voor de juiste buzz, e-mailmarketing en dat jouw podcast bij je doelgroep terechtkomt. Kortom: ons marketingteam weet hoe jouw podcast kan groeien.

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Rutger


Rutger Dragstra

Designer

+31 (0)40 7470161

    Menu