Meewerkstage: Content/Copy

Meewerkstage: Content/Copy
Alt Text!

Wil jij een next level content creator worden? Zit taal en tekst helemaal in jouw DNA? Vind je leren en plezier belangrijk in je werk? En heeft innovatie jouw volle aandacht?

Kun je bovenstaande vragen met een -volmondig- ‘JA’ beantwoorden, dan zijn wij op zoek naar jou! Je krijgt de kans om samen met een klein team aan diverse marketing- en communicatieprojecten voor uiteenlopende organisaties te werken. Samen bepalen we hoe jouw dagelijkse werkzaamheden eruit komen te zien en tillen we jouw tekstvaardigheid naar een volgend level.

Jij gaat complexe B2B-input vertalen naar een tekst die voor iedereen begrijpelijk is. Met de juiste tone of voice. Tijdens het schrijven pas je je kennis van SEO en marketing toe en denk je creatief mee met onze klanten. Jij komt met de oplossing waar zij zelf nog niet aan gedacht hadden. Uiteraard denk je tijdens het typen ook meteen aan een leuke foto, video of infographic om het compleet te maken. 

Keywords: nieuwsgierig, innovatief, daadkrachtig

Dit bieden we jou

We dompelen je onder in de dynamische B2B-wereld. Hierdoor kom je in contact met interessante klanten en toeleveranciers. We zijn een hecht team en helpen jou het beste uit jezelf te halen. Naast een stage vergoeding krijg je er ook gezellige lunches en persoonlijke ontwikkeling bij.

Je vindt ons kantoor op de derde verdieping van Plan-B in Eindhoven. Hier vind je ook lekkere koffie, thee en werkplekken met mooi uitzicht. Je komt zeker een van onze kantoorhonden tegen of neemt er zelf een mee?

Wie ben jij?

  • Je bent een HBO-student in de richting communicatie of journalistiek
  • Je bent creatief, positief en communicatief
  • Jouw interesses bestaan o.a. uit social media en nieuwe technologische snufje
  • Je lust géén eenheidsworst
  • Je past niet met dertien-in-één-dozijn 😉

Hoe lang werk je mee?

Ongeveer twintig weken.

Wie zijn wij

Onze opdracht aan bedrijven: “maak je merk”. Factor Tachtig is het merkbureau dat helpt aantrekkingskracht te creëeren. Wij leggen merken vast, we vormen merken en we laden merken. Altijd samen met het team van de klant. Wil je ons team leren kennen? Kijk eens op onze teampagina.

Actie

Stel jezelf – op jouw creatieve manier – voor en wie weet nodigen we je uit voor een kop koffie! Stuur je sollicitatie naar Factor Tachtig, t.a.v. Marijke Dijkgraaf via info@factortachtig.nl

Menu