Mijn koffer is gepakt en ik sta op het punt om te vertrekken naar South by Southwest Interactive in Texas. Ik ga mijn ervaring – en vooral opgedane inspiratie – delen via deze Factor Tachtig inspiratieblog!

Howdy y’all!

Howdy!
afbeelding

SXSW Interactive Festival

Ruim 60.000(!) bezoekers laten zich dit jaar in Austin – binnen de pijlers muziek, film en technologie – verrassen, informeren én inspireren. Ik stort me 5 dagen lang op de 650 sessies die ondergebracht zijn in de ‘interactive’ stroming.

Keuzestress

Topics tijdens het SXSW Interactive Festival variëren van technische sessies over web- en interface design, wireless innovatie en bedrijfsvoering tot meer filosofische discussies over online marketing, social networks en onze relatie tot nieuwe technologieën. Dus… ga ik luisteren naar de NASA of schrijf ik me in voor het Ping Pong Tournament? Kies ik voor de Gaming Expo of voor één van de vele Data, Cloud of Social sessies? Ga ik luisteren naar Andy Rubin en Guy Kawasaki of toch maar naar Kim Dotcom? En wat te denken van een keuze tussen Interactive Design en Storytelling? Je begrijpt de opgave waar ik voor sta

Met koffer, vriendin en vol verwachtingen op naar Schiphol. Klaar voor m’n eerste ‪SXSW avontuur! Houd @iktweet_ikbesta, onze Facebook-pagina én deze inspiratieblog in de gaten!

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Jeroen

    Menu