Een sterke marktpositie uitlichten met sterke content

Een sterke marktpositie uitlichten met sterke content

Klant: NTT DATA Business Solutions

Ongoing support: content in elke denkbare vorm

Inmiddels zijn onze content creators en designers zo’n beetje vergroeid met NTT DATA Business Solutions, formerly known as itelligence! Voor deze Global SAP Partner creëren wij nu al een aantal jaar content in echt élke denkbare vorm - van het schrijven van blogs en vacatureteksten tot het opmaken van infographics, het organiseren van evenementen, het maken van video’s, chatbots en het bieden van support bij een rebranding… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. In 2020 was er echter één marketingtreintje dat er qua relevantie en nieuwswaarde uitsprong.

Vooroplopen in Life Sciences

Dankzij jarenlange expertise en procesgerichte, industriespecifieke aanpak heeft NTT DATA een sterke positie in de Life Sciences-industrie. Met toekomstbestendige en geïntegreerde oplossingen helpen de experts farmaceutische bedrijven te voldoen aan de drie belangrijkste pijlers van hun industrie: de veiligheid van patiënten, de kwaliteit van producten en de integriteit van data. Tijd dus om die oplossingen eens goed onder de aandacht te brengen met een customer story, een global product page en een video! En dat deden we dan ook. Een hele gave opdracht!

Tijd om ze een voor een uit te lichten, want we zijn stiekem best trots! Go, content creators, go!

Customer story: het ontwikkelen van een coronavaccin

Wie had een jaar geleden gedacht dat we ons nu midden in een pandemie zouden bevinden? Wij in ieder geval niet! Aspen, Sanquin en Novavax, alledrie klant van NTT DATA, staan met hun onderzoek naar een vaccin tegen het coronavirus en het genezen ervan met symptoomonderdrukkende medicijnen, in de frontlinie van de strijd tegen covid-19. De solide IT-oplossingen van NTT DATA stellen hen in staat om volledig te focussen op hun, in deze tijd cruciale, ‘core business’. Benieuwd naar deze oplossingen? Lees hier meer over het baanbrekende werk van deze drie klanten van NTT.

itelligence - customer story covid19

Global product page: de meerwaarde van NTT DATA

Om de meerwaarde van NTT DATA op het gebied van Life Sciences nog eens extra goed voor het voetlicht te brengen, hebben we in samenwerking met het global team en de experts van NTT een webpagina geschreven. Hierop worden de uitdagingen, sub-industrieën en oplossingen waar NTT DATA zich mee bezig houdt, stuk voor stuk belicht. In het bijzonder hebben we aandacht geschonken aan hun product ‘it.lifesciences for plasma’ - software waarmee je uit bloedplasma verkregen geneesmiddelen sneller en slimmer kunt produceren. Daar schreven we een global product page over én een solution brief.

telligence global product page

Video: een succesvolle ‘move’ naar nieuwe software

Overstappen naar nieuwe software kan natuurlijk best tricky zijn, als je als farmaceutisch bedrijf gewend bent om met een ander systeem te werken. Downtime of het verliezen van data is een absolute no-go. Daarom benadrukt NTT DATA dat zij met hun industrie-specifieke expertise alles in huis heeft om (potentiële) klanten te helpen bij deze ‘move’. In dit geval gaat het om een gevalideerde overstap naar een industriespecifieke versie van SAP S/4HANA die speciaal ontwikkeld is voor de farmaceutische branche. Samen met Life Sciences-consultant Ruud Nieuweboer hebben we deze boodschap vastgelegd in een video. Dat is wel zo persoonlijk, toch?

Koffie?

Heb jij ook behoefte aan onze gespecialiseerde B2B marketing-communicatieondersteuning? Behoefte aan content creators die technologie écht snappen? En die zich thuis voelen in het communiceren van complexe boodschappen aan complexe doelgroepen? Ons enthousiaste en diverse team van specialisten helpt je graag.

Meer weten?

Brainstormen? Plannen delen? Vragen? Contact: Marijke


Marijke Dijkgraaf

Merkmaker

040 7470161

    Menu